FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Κοινωνικά Δίκτυα

Τα νέα μας

 1. Το MIT παρουσιάζει το «τεχνητό φύλλο»

  mitartificialleaf

  Ερευνητές του ΜΙΤ, επίσημα παρουσίασαν μια συσκευή που χρησιμοποιεί το ηλιακό φώς για να χωρίσει το νερό σε υδοργόνο και οξυγόνο. Η συσκευή βασίζεται σε μια σημαντική τεχνολογική ανακάλυψη, που παράγει υδρογόνο, η οποία αναπτύχθηκε το 2008.
  Το ονομάζουν «τεχνητό φύλλο» λόγω της ιδιότητάς του να δημιουργεί χημικά καύσιμα, απευθείας από το ηλιακό φώς. Η κυψέλη αποτελείται από κοινά υλικά, όπως το πυρίτιο, το κοβάλτιο και το νικέλιο, που σημαίνει ότι το «φύλλο» μπορεί ενδεχομένως να παραχθεί μαζικά. Εάν τελικά η τεχνολογία ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις, η πιθανότητα για καύσιμο υδρογόνο κατευθείαν από τον ήλιο είναι πολύ μεγάλη.

  Η κυψέλη είναι μια μονάδα πυριτίου (παρόμοια με τις σημερινές ηλιακές ηλεκτρικες κυψέλες), η οποία είναι επικαλυμένη σε κάθε πλευρά με ξεχωριστούς καταλύτες για υδρογόνο και οξυγόνο.

 2. “Ζωγραφίζοντας” ηλιακά πάνελ!

   
  Η επόμενη στρώση μπογιάς στο εξωτερικό των σπιτιών μας, ενδέχεται να έχει τη δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τον ήλιο. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Notre Dame, οραματίσθηκαν την «ηλιακή μπογιά»!
  Η ηλιακή μπογιά δημιουργήθηκε με τη χρήση ημιαγώγιμων νανοσωματιδίων και έχει βαφτιστεί με το όνομα «Sun-Believable» από τους παραγωγούς-εφευρέτες της στο NDnano, το Κέντρο Νάνο-Επιστημών και Τεχνολογίας του Notre Dame. Αυτή η νέα και συναρπαστική προοπτική, είναι μια «πάστα» μπογιάς που αποτελείται από κβαντικές «τελείες» διοξειδίου του τιτανίου, με επικάλυψη είτε θειούχου κάδμιου ή σεληνιούχου κάδμιου, δυαλυμένα σε μείγμα νερού-αλκοόλης.

  Η «πάστα», όταν επαλήφεται επάνω σε ένα διαφανές, αγώγιμο υλικό και εκτίθεται στο φως, παράγει ηλεκτρική ενέργεια. Μπορεί βέβαια να ακούγεται πολύ γοητευτικό, ο Prashant Kamat, όμως, ο οποίος ηγείται της έρευνας, λέει ότι η ενεργειακή απόδοση του «χρώματος» πρέπει να βελτιωθεί. Παρόλα αυτά, λέει ότι το «χρώμα» μπορεί να παραχθεί μαζικά, σε πολύ φθηνές τιμές. «Η καλύτερη ενεργειακή απόδοση, κατά τη μετατροπή, που έχουμε φτάσει μέχρι στιγμής, είναι 1%, η οποία είναι πολύ μικρότερη από τις συνήθεις 10-15% αποδόσεις των εμπορικών, ηλιακών κυψελλών πυριτίου», εξηγεί. Ωστόσο, πιστεύει ότι εφόσον η αποδοτικότητα βελτιωθεί, τότε η «πάστα» μπορεί να συμβάλει στην κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του μέλλοντος.

  Η ομάδα που έχει δημιουργήσει το «Sun-Believable», σχεδιάζει αυτή τη στιγμή τη βελτιώση της σταθερότητας του νέου υλικού. Η έρευνα χρηματοδοτείται από το Γραφείου Ενέργειας Βασικών Επιστημών, του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.

 3. Αντέχουν οι φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις στο χιόνι;

  Υπάρχει πρόβλημα στα φωτοβολταϊκά πάνελς σε περίπτωση ακραίων φυσικών φαινομένων και συγκεκριμένα χιονόπτωσης; Στο θέμα που ακολουθεί δίνουμε απαντήσεις σε ο,τι μπορεί να σας απασχολεί.
   
  «Άσπρη» μέρα είδαμε μετά από αρκετό καιρό και στην Ελλάδα. Σχετικά με την απομάκρυνση του χιονιού από τα πάνελ, οι κατασκευάστριες εταιρείες δεν δίνουν ειδικές οδηγίες. Για την ακρίβεια, ενώ υπάρχουν συστάσεις για την απομάκρυνση σκόνης, γύρης, περιττωμάτων πτηνών και γενικά ουσιών που επικάθονται στη γυάλινη επιφάνεια, δεν αναφέρονται γενικές οδηγίες για την απομάκρυνση χιονιού.
   
  Οι μελέτες των εγκαταστάσεων, συνήθως έχουν προβλέψει στις προδιαγραφές των βάσεων στήριξης, πιθανά φορτία-βάρη από την χιονόπτωση, ιδιαίτερα στις περιοχές που ο χειμώνας είναι βαρύς. Επίσης τα ίδια τα φωτοβολταϊκά πάνελ, κατασκευαστικά διαθέτουν προδιαγραφές αντοχής για βάρη από χιόνια. Και αν δεν σας φτάνει αυτό, φανταστείτε ότι σε άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα στη Βόρεια Ευρώπη ο όγκος χιονιού που πέφτει το χρόνο είναι τεράστιος σε σχέση με τα όσα ισχύουν στην Ελλάδα, με τα φωτοβολταϊκά συστήματα να μην παρουσιάζουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές, εάν  δεν θέλετε να περιμένετε να αρχίζει να λιώνει το χιόνι και να «πέσει» γλιστρώντας πάνω στην ειδικά επεξεργασμένη (για αυτό το σκοπό) επιφάνεια των πάνελ, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε κάποια από τις παρακάτω ενέργειες:   
   
  1) Καθαρίστε έστω και ένα μικρό μέρος της επιφάνειας του κάθε πάνελ. Ακόμη και με ελάχιστη ηλιοφάνεια, το μέρος του πάνελ που θα έχει εκτεθεί στον ήλιο θα θερμάνει όλο το πάνελ και έτσι το χιόνι θα γλιστρήσει και θα ελευθερώσει το πάνελ. Το πόσο γρήγορα θα συμβεί αυτό θα εξαρτηθεί από την κλίση του πάνελ, την ποσότητα του χιονιού και την επικρατούσα θερμοκρασία.
   
  2) Εάν η θερμοκρασία δεν είναι κάτω από τους O βαθμούς Kελσίου, μπορείτε να τα ξεπλύνετε με νερό. Προσοχή εάν η θερμοκρασία είναι κάτω από  O βαθμούς Kελσίου, το νερό μπορεί εύκολα να παγώσει και να αντί να έχετε πάνελ με χιόνια να έχετε πάνελ με πάγο, με τα ίδια αποτελέσματα στην παραγωγή.
   
  3) Επίσης, μπορούμε να καθαρίσουμε το πολύ χιόνι με ένα μαλακό πλαστικό εξάρτημα καθαρισμού τζαμιών και να αφήσουμε τα πάνελ να λειτουργήσουν.
  4) Αν διαθέτετε επαγγελματική εγκατάσταση και το χρονοδιάγραμμα των «ηλιοεσόδων» είναι πιο αυστηρό για εσάς, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργείο καθαρισμού. 
   
  Τι δεν πρέπει να κάνετε
  -Κατά τον καθαρισμό προσέξτε μην χαράξετε το προστατευτικό τζάμι του πάνελ.
  -Μην ρίξετε αλάτι για να λιώσει το χιόνι ή τον πάγο. Το αλάτι μπορεί να διαβρώσει το πλαίσιο του πάνελ και τις βάσεις στήριξης. 
   
 4. Η Κίνα αυξάνει σημαντικά το μερίδιο της στη φωτοβολταϊκή αγορά

  Η εταιρεία έρευνας αγοράςNPD Solarbuzz (Santa Clara, Καλιφόρνια, ΗΠΑ) δηλώνει ότι το μερίδιο της κινεζικής αγοράς για φωτοβολταϊκά στοιχεία έχει ανεβεί κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2012, στο ένα τρίτο των παγκόσμιων πωλήσεων.

  Σύμφωνα με την τελευταία τριμηνιαία έκθεση “Solarbuzz Quarterly” η αύξηση της ζήτησης στην Κίνα για φωτοβολταϊκά στοιχεία ενίσχυσε τις πωλήσεις των ηλιακών μονάδων, παγκόσμια κατά 8,3 γιγαβάτ (GW). Σύμφωνα με την εταιρεία έρευνας αγοράς, η μετατόπιση της ζήτησης από την Ευρώπη προς την Ασία θέτει τη βιομηχανία της Κίνας σε νέες προκλήσεις στη φωτοβολταϊκή αγορά.

  “Πριν από δύο χρόνια, το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς της λιανικής αγοράς της Κίνας ήταν λιγότερο από 10%», δήλωσε ο αναλυτής της NPD Solarbuzz Michael Barker. “Τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ηλιακής βιομηχανίας στο οποίο  η Κίνα θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, τόσο στην παραγωγή όσο και στην κατανάλωση φωτοβολταϊκών προϊόντων.”

  “Η κινεζική αγορά προτιμά διαφορετικούς προμηθευτές μονάδας, επίσης οι προσδοκίες για τις τιμές και την πρόσβαση στην αγορά είναι διαφορετικές. Λόγω της απειλής των παγκοσμίων εμποδίων στο εμπόριο των φωτοβολταϊκών  η μεγαλύτερη πρόκληση αφορά τους κινέζους παραγωγούς, η οποίοι  περιορίζονται στην εθνική αγορά. “

  Σύμφωνα με την Solarbuzz η αύξηση του μεριδίου αγοράς της Κίνας κατά το τέταρτο τρίμηνο είχε ως κίνητρο όχι μόνο την ανάγκη για την κάλυψη την αναγκών στην εγχώρια αγορά, αλλά την επιβράδυνση της ανάπτυξης στην Ευρώπη. Πέρααπό την Κίνα, η ζήτηση τα τελευταία δύο τρίμηνα μειώθηκε, λόγω των περικοπών των feed-in tariffs το έτος 2012.

  ΟΙ ερευνητές τονίζουν τη σημασία της ισχυρής πολιτικής στήριξης της Κίνας η οποία έχει ως στόχο να υποστηρίξει τους εγχώριους παραγωγούς. Παραδείγματα είναι η αύξηση των εθνικών στόχων για την ηλιακή ενέργεια και η εισαγωγή νέων προγραμμάτων κινήτρων στο 2012.

  Με τη ζήτηση στην Κίνα τα αποθέματά των κατασκευαστών φωτοβολταϊκών μειώθηκε κατά το τέταρτο τρίμηνο, για πρώτη φορά το 2012.

 5. Φωτοβολταϊκά, μεγάλα τα οφέλη σύμφωνα με το ΑΠΘ

  Μία άκρως αποκαλυπτική μελέτη φέρνει στο φως νέα στοιχεία για την ανάπτυξη και αξιοποίηση φωτοβολταϊκών συστημάτων στην ελληνική επικράτεια.

  Σύμφωνα με μία νέα μελέτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η «καθαρή» ενέργεια των φωτοβολταϊκών μπορεί να εξασφαλίσει οφέλη πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων ετησίως, για τη χονδρεμπορική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, τη ΔΕΗ και, κατ’ επέκταση, τους καταναλωτές. Η μελέτη αυτή βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, ενώ εκπονείται από το Εργαστήριο Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, για λογαριασμό του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών.

  Η μελέτη αναλύει τις επιπτώσεις από τη διείσδυση φωτοβολταϊκών στην ελληνική χονδρεμπορική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και κατά προέκταση και στη λιανική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, σε μεσοπρόθεσμο επίπεδο, για τα έτη 2013-2014, και μακροπρόθεσμο επίπεδο, για τα έτη 2015-2020. Τα πρώτα  ευρήματα αποκαλύπτουν για τη μεσοπρόθεσμη επίδραση ότι από την εκτιμώμενη για το τέλος του 2012 εγκατεστημένη ισχύ των 1.200 MWp φωτοβολταϊκών, μειώνεται η Οριακή Τιμή Συστήματος (ΟΤΣ) έως και κατά 4,3 €/MWh (μείωση 7%). Αυτό σημαίνει ότι, το όφελος για τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας τη διετία 2013-2014 ξεπερνά ήδη τα 400 εκατ. €.

  Από την περαιτέρω εγκατάσταση 1.200 MWp το 2013 και 2014, προκύπτει μια επιπλέον μείωση της ΟΤΣ έως και 2,7 €/MWh, γεγονός που μεταφράζεται σε μια επιπλέον μείωση στο κόστος προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας τη διετία 2013-2014 έως και 170 εκατ. €. Η ωφέλεια της ΔΕΗ (ως παραγωγού και προμηθευτή) από τον συνδυασμό των ανωτέρω, αλλά και των στρεβλώσεων στον τρόπο υπολογισμού της ΟΤΣ και στη λειτουργία του Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ, θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. € τη διετία 2013-2014, ακόμη και αν δεν εγκατασταθεί ούτε ένα νέο φωτοβολταϊκό. Με την περαιτέρω εγκατάσταση 1.200 MWp φωτοβολταϊκών το 2013 και 2014 , το όφελος αυτό σχεδόν θα διπλασιαστεί!

  Τα οφέλη αυτά πρέπει, φυσικά, να περάσουν στους καταναλωτές και όχι, μέσω στρεβλών ρυθμίσεων, να αποκρύβονται και να καταλήγουν σε λάθος αποδέκτες. Η μελέτη αποτιμά την επίδραση και των λοιπών στρεβλώσεων της αγοράς, π.χ. καταδεικνύει πως η διαδικασία ανάκτησης μεταβλητού κόστους κρατάει, επίσης, “τεχνητά“ χαμηλή την ΟΤΣ, έως και 17 €/ΜWh. Τα φωτοβολταϊκά και οι στρεβλώσεις λοιπόν μειώνουν την ΟΤΣ και έτσι το έλλειμμα του Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ μεγαλώνει εικονικά, ενώ η αποζημίωση των ρυπογόνων μονάδων αυξάνεται.

  Πεδίο της έρευνας, αποτελεί και το ζήτημα των Αποδεικτικών Διαθεσιμότητας Ισχύος (ΑΔΙ), που αποτελούν, με τον τρόπο που υλοποιούνται, μια ακόμη στρέβλωση του συστήματος (πρόκειται για δαπάνη εκατοντάδων εκατ. € ετησίως). Η μελέτη αυτή αποτελεί την πρώτη φάση ενός συνόλου μελετών που πραγματοποιούνται για λογαριασμό του Συνδέσμου Εταιριών Φωτοβολταϊκών από το ΑΠΘ και αφορούν την επίδραση της υψηλής διείσδυσης των φωτοβολταϊκών στη λειτουργία των δικτύων και της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας.


ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ - ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Σε αυτό το νομό υπάρχουν 412 Εγκαταστάτες

ΌνομαΔιεύθυνσηΤΚΠεριοχήΤηλέφωνο
"ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ""ELEMEC"""ΚΕΚΡΟΠΟΣ 7-910558ΑΘΗΝΑ 6444770846
"ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΚΟΚΚΙΝΟΣ Δ., ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Η. Ο.Ε. ""ΕΥ ΤΕΧΝΙΚΗ"""ΔΕΚΕΛΕΩΝ 3 (ΥΠ/ΜΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: ΝΟΤΑΡΑ 32)11854ΑΘΗΝΑ 2103470144
3 VOLTAGE POWER - ΚΑΡΑΚΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ& ΠΑΝΤΖΙΑΡΙΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο.Ε.25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1216452ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 2109945405
3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ 8611141ΑΘΗΝΑ 2102116300
4 SEASONS ENERGY O.E.ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 11412134ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2105760360
A&G ENGINEERING SERVICESΝΙΚΗΤΑΡΑ 310678ΑΘΗΝΑ 2121024305
ABAKUS SOLAR HELLAS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΕΠΕΒΟΥΛΗΣ 3510557ΑΘΗΝΑ 2103245225
AC HELIOTECHNIKIΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 1810557ΣΥΝΤΑΓΜΑ2103222882
ACTIVUS O.E. - Λ. & Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΚ.ΒΑΡΝΑΛΗ 2-415232ΑΘΗΝΑ2106857055
AKTΝAPLAN ΕΠΕΙΘΑΚΗΣ 614452ΑΘΗΝΑ 2102855023
ALESPI ENERGYΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 3710673ΑΘΗΝΑ 2103626233
ALKOANA - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΡΑΧΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΗΟΥΣ 1014563ΚΗΦΙΣΙΑ 2108015623
ALL EXPERTS Ι.Ε.Π.Υ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Α.Ε.ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 614123ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 2102850150
ALPHA WORKS ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 58 & ΔΕΛΦΩΝ15125ΜΑΡΟΥΣΙ 2106107277
ALTEN Α.Ε.ΧΑΣΙΩΤΗ 315123ΜΑΡΟΥΣΙ 2106844110
AMPERA ΜΗΧΑΝΙΚΗΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ 2417342ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2110127864
ANA.SA - ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β. ΣΑΒΒΑΝΑΚΗΣ Ν. Ο.Ε.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ 17ΓΑΛΑΤΣΙ 2103602402
ANODUS TECHNOLOGIES ΕΠΕΣΜΥΡΝΗΣ 1014671ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ 2108067640
ARNTJEN ALTERNATIVE ENERGIESΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ 711525ΑΘΗΝΑ 2106980434
ARS ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 64 & ΠΡΕΜΕΤΗΣ15125ΜΑΡΟΥΣΙ 2109595159
ARTIS-ENGINEERING ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗΠ. ΚΟΚΚΑ 5Β14578ΕΚΑΛΗ 2106228145
ARVIS SOLARΜΑΡΝΗ 410433ΑΘΗΝΑ2108232703
ATHENS BUSINESS ENGINEERING CONSULTING ABEEΛΕΩΦ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 35014231ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2117705100
AUTOENERGY ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 9611146ΓΑΛΑΤΣΙ2102137782
B ON SOLAR TECHNOLOGY S.A.ΕΥΤΥΧΙΔΟΥ 4511634ΑΘΗΝΑ 2107248762
B. KATSOULAS ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΛ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 29314563ΚΗΦΙΣΙΑ2106236248
B.C. PERIGRAMMA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ε.Ε. Ι. ΔΕΔΕΣΠΕΡ. ΣΤΑΥΡΟΥ 1111524ΑΘΗΝΑ2106916163
BAURLAN ΕΠΕΦΑΙΔΡΙΑΔΩΝ 11611364ΑΘΗΝΑ6937605609
BRIGHT SOLAR - ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 2 & ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ15122ΜΑΡΟΥΣΙ 2121029103
BSE - BUILDING SERVICES ENGINEERINGΠΑΝΟΡΜΟΥ 83 - 8511524ΑΘΗΝΑ 2106993948
BUILDECOΞΕΝΟΥΔΑΚΗ 111256ΑΘΗΝΑ 6977916822
CALPAC ΚΙΚΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΤΕΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ 911743ΑΘΗΝΑ2109247250
CAMBIO HELLASΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 411525ΑΘΗΝΑ 2106754204
CARDEL A.E.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΚΟΥ 311524ΑΘΗΝΑ 2106911777
CC&M Κ. ΚΑΠΕΛΗΣ - Κ. ΧΟΝΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΠΗΛΕΩΣ 413451ΚΑΜΑΤΕΡΟ 2102382581
CERETCO O.E. - Ν. ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ - Σ. ΧΙΛΙΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.ΕΥΦΡΟΝΙΟΥ 73 - ΔΕΒΟΛΗ 416121 ΑΘΗΝΑ 2107217997
CGN ΤΕΧΝΙΚΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΦΩΚΙΔΟΣ 711526ΑΘΗΝΑ 2107714122
CICICOM SOLARΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 44915343ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2106391072
CK ENGINEERING - ΚΑΛΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΚΥΠΡΟΥ 4115343ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6983702393
CLARUS ESCO -ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ 210557ΑΘΗΝΑ 2107250117
CLIMALAND - Ε. ΥΦΑΝΤΗΣ Α.E.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 614342ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 2102530115
CMS - ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε.ΛΑΖΑΡΑΚΗ 1616675ΓΛΥΦΑΔΑ2108943350
CNK ENERGY - ΔΑΜΗΛΟΥ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 914671ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ 2108003411
CONERGY Μ.Ε.Π.Ε.ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 416675ΓΛΥΦΑΔΑ 2109651800
COVER TEC ΧΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Β. ΣΩΚΡΑΤΗΣΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 415562ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2106527550
CPC ENGINEERING - Ε. ΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ 3613121ΙΛΙΟΝ 2105725644, 6937691650
CRICAL ΜΕΠΕΚΗΦΙΣΣΙΑΣ 232 & ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ14562ΚΗΦΙΣΙΑ 2108088101
CSM CONSTRUCTIONS - ΠΛΥΤΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε.ΣΑΓΓΑΡΙΟΥ 214231ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2117152163
DAN ELECTRICΕΡΜΩΝΑΣΣΗΣ 2311142 ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ 6944214040
DATEC ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕΔΩΡΙΕΩΝ 2811852ΑΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 2103421931
DELTA & DELTA ENERGY ΕΠΕΛΕΩΦ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 5118344ΜΟΣΧΑΤΟ 2113110124
DESIGN CLIMAΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 1216346ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2110126630
DEWPOINT A.E.ΕΛ. ΒΕΝΟΖΕΛΟΥ 11416345ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2108994300
DIMENERGY Ε.Π.Ε.ΛΕΩΦ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 7Α15235ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2106892096
DSA ENERGY & SOLAR SOLUTIONSΛΕΩΦ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 5316343ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2109703360
E&C ERDGAS AEBEΛΕΩΦ. ΕΙΡΗΝΗΣ 3812151ΠΕΥΚΗ, ΑΘΗΝΑ 2102801210
EAGLE FORCEΦΑΙΑΚΩΝ 1117563Π. ΦΑΛΗΡΟ 2109858288
ECO & ECO A.E.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 6410677ΑΘΗΝΑ 2103801234
ECO SUN ΕΠΕΓΚΥΖΗ 415125ΜΑΡΟΥΣΙ 2106859011
ECO-ΔΟΜΙΚΗ ΑΤΕΜ. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 2716452ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 2109940125
ECOFORCE Ε.Π.ΕΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 911526ΑΘΗΝΑ 2107708070
ECOFRIENDLY SOLUTIONS - Η. ΚΟΥΝΑΒΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 3810678ΑΘΗΝΑ 2103836440
ECOSYS A.E.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 7311523ΑΘΗΝΑ 2107213685
EE-POWERSALES - ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΑΜΠΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ 914452ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ2102841084
ELAMPSIS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε.ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ 1812132ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ2109017250
ELECTRA ENERGYΝΕΟΦΡΟΝΟΣ 1316121ΑΘΗΝΑ 2107212216
ELEMECΚΕΚΡΩΠΟΣ 7-910558ΑΘΗΝΑ 6944770846
EMD-CONSULTANTS - ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣΛ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 8711523ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 2106997307
EMERGON - Κ. ΖΑΦΕΙΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΔΕΙΝΟΚΡΑΤΟΥΣ 5110676ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΑΘΗΝΑ 2107255026
EMORA Μ/ΠΗ ΕΠΕΗΡΟΔΟΤΟΥ 2710431ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΑΘΗΝΑ 2103605473
EN GREENTECH - Ε. ΚΑΣΙΔΙΑΡΑΚΗΣ, Ν. ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗ Ο.Ε.ΠΛΑΠΟΥΤΑ 10414122ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2102844400
EN.CO.DE. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΕΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ 1614343ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ 2106856552
ENDERGY - Ε. ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ - Δ. ΜΟΥΡΙΚΗΣ Ο.Ε.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 32115231ΧΑΛΑΝΔΡΙ2106749189
ENEFSYS - ΔΗΜΟΣ ΣΤΡΙΓΚΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΞΑΝΘΟΥ 516777ΕΛΛΗΝΙΚΟ 2109637395
ENERCORD ΜΕΛΕΤΗ-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕΠΛΑΣΤΗΡΑ 417121ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 2109321700
ENERGON CONSTRUCTION - Α. ΣΑΚΑΡΕΛΛΟΣ - Α. ΜΑΝΕΣΗΣ Ο.Ε.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 4410560ΑΘΗΝΑ 2103233774
ENERGOTECH ABEEΛ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 602Α16452ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 2109959021
ENERGY CHOICE - Χ. ΓΑΒΑΛΑΣΞΑΝΘΟΥ 3016777ΕΛΛΗΝΙΚΟ 6972328975
ENERGY PROJECT - Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΣΙΑ Ε.ΕΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ 6315343ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2106000461
ENERGY TRADING LTDΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 61Α11636ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 2109217233
ENERGYLABΠΕΝΤΕΛΗΣ 817236ΔΑΦΝΗ 2130149996
ENERGYPLUSΑΒΕΡΩΦ 3010433ΑΘΗΝΑ 2106990710
ENERSAVINGΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 11615232ΑΘΗΝΑ 2106895172
ENGINEERING KNOWLEDGEΜΑΤΖΑΓΡΙΩΤΑΚΗ 12717676ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2109570219
ERGOLAND ΕΠΕΠΡΟΥΣΗΣ 2117123ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 2109331220
ESPACE ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΕΔΗΜΕΛΑ 516674ΓΛΥΦΑΔΑ 2109639069
ESSENCE ENERGY A.E.ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ 210671ΑΘΗΝΑ 2103646500
EST ENERGY HELLAS ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΕΠΛΑΣΤΗΡΑ 417121ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 2109370164
EUROCLIMA HELLAS - Ε. ΠΕΤΡΙΔΗΣ Α.Ε.ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ 2615234ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2106899004
EVENERGYΠΑΡΡΕΝ 411525ΑΘΗΝΑ2106726528
EVILION SYSTEMSΝΑΥΠΛΙΟΥ 9216674ΓΛΥΦΑΔΑ6946129198
FRANJESKOS KALLIVROUSSIS - ARCHITECT ENGINEER SPEC. BIOCLIMATIC DESIGN & R.E.S.Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 110, Τ.Θ. 19016 (Δ/ΝΣΗ ΑΝΔΡΟΥ: Τ.Θ. 65, 84500 ΧΩΡΑ)11741ΑΘΗΝΑ 6970950642
FUTURE ENERGY LTDΔΑΦΝΙΔΟΣ 514122ΝΈΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2102855994
G-THERM ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΠΡΟΠΟΝΤΙΔΟΣ 313121ΙΛΙΟΝ6932567656
G.S. PLAN ΕΠΕΙΠΠΟΔΑΜΟΥ 2416241ΑΘΗΝΑ2107520823
GEOSOLAR ENERGY S.A.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ 2715127ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2106133969
GK ENERGY - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 5312241ΑΙΓΑΛΕΩ 2105909727
GLASSCON A.E.ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ 9 & Μ. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ 115233ΑΘΗΝΑ 2106898800
GLOBAL CHALLENGES E.E.ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ 8911745ΑΘΗΝΑ2109220330
GLOBALNET A.E.ΛΑΚΩΝΙΑΣ 217342ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2109948790
GOLDEN ENTERPRISES ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΠΕΠΑΠΑΔΑ 211525ΑΘΗΝΑ 2106990020
GOSOLARΛΕΩΦ. ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 5615561ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2106549870
GREEN CLEAN ENERGYΜΑΤΣΟΥΚΑ 6312351ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 2121000036
GREEN CORE ENERGY SYSTEMSΠΛ. ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ 314121ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2102720166
GREEN EVOLUTION A.E.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 50116341ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2109942800
GREEN PROGRESS Κ. ΦΙΛΙΠΠΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 13816342ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2114021593
GREEN SOLUTIONS ΑΤΕΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1510441ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ 2103469800
GREENLINE ENERGY A.E. - ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ - ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΟΥ Α.Ε.ΛΕΩΦ. Α. ΣΥΓΓΡΟΥ 25517122ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 2110134533, 6937002804
GREENSTONE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝΛΕΦΩ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 2518344ΜΟΣΧΑΤΟ 2109424230
HELIOPHOS ERYTHREOS ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕΠΕΕΛ. ΒEΝΙΖΕΛΟΥ 6414671ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ 6977689442
HELIOS GAZΑΤΤΙΚΗΣ 30 (ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ Ζ)16342ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ2109920889
HELIOSRES (ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.)ΤΡΟΙΑΣ 115235ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ2106893966
HELLAS SOLAR ALTERNATIVES - ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μ.Ε.Π.Ε.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 16811525ΑΘΗΝΑ 2106713111
HGD - HELLENIC GREEN DEVELOPMENTΛΕΩΦ. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ 9615238ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2106086660
HSB - HELLENIC SUSTAINABLE BUILDINGSΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 815773ΖΩΓΡΑΦΟΥ 2107482387
IBC SOLAR A.E.ΧΑΛΕΠΑ 1 ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ15125ΜΑΡΟΥΣΙ 2106801724
ICON GROUP ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑ 8010445ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ 2108314387
ILION ENERGY Ε.Π.Ε.Λ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 6916674ΓΛΥΦΑΔΑ 2109680200
ILIOROOFY ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΑΙΓΛΗΣ 2412137ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2110153947
IMPETUS ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΤΕΕΔΗΜΗΤΣΑΝΗΣ 3-518346ΜΟΣΧΑΤΟ 2104838938
INET ENERGY A.E.ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 23815231ΑΘΗΝΑ2106711197
INPOWER Ε.Π.Ε.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 87Α16675ΓΛΥΦΑΔΑ 2109649555
INTERBATT ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΚΟΡΑΗ 60Α18345ΜΟΣΧΑΤΟ 2104837014
ISPS INNOVATIVE SOLAR POWER SOLUTION ΕΠΕΔΙΟΝΥΣΟΥ 2-415124ΜΑΡΟΥΣΙ 2108068853
JUWI HELLAS A.E.ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 2416777ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ 2109638570
K & P ENGINEERINGΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 9617122ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 2109333022
K&M ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕΜΑΤΘΑΙΟΥ ΛΙΟΥΓΚΑ 7116675ΓΛΥΦΑΔΑ 2109606170
KGS DEVELOPMENT A.E.ΤΡΟΙΑΣ 1811257ΑΘΗΝΑ2108223083
KLIMATHERM - ΤΣΙΤΣΙΡΙΔΗΣ Ε. & Γ. Ο.Ε.ΠΑΛΑΙΩΝ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ 615127ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2109406700
KLIMENERGY A.E.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 11416345ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2108990646
KOIS ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΗΠΕΙΡΟΥ 6816342ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2130081835
KRISIA A.E. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΊΑΛ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΜΕΣΣΗΝΗΣ 216561ΓΛΥΦΑΔΑ 2109633692
L.S.E. LAND & SEA ELECTRONICSΚΥΠΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ 7616341ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2109945510
LIGHT AGE Ε.Ε.ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 4710552ΑΘΗΝΑ 2103313912
LINK A.E.ΕΜΜ. ΚΑΜΠΟΥΡΗ 3418345ΜΟΣΧΑΤΟ 2109411311
MAKAIG - ΛΑΜΠΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 11015234ΧΑΛΑΝΔΡΙ2106892655
MALVASIA ELECTRONICS - ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΒΑΡΑΣΟΒΑΣ 4116561ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ 2109623839
MARTIFER SOLAR HELLAS ATEΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 16, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ11526ΑΘΗΝΑ 2107471070
MAXICON E.E. - Ν. ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΕΥΦΡΟΝΙΟΥ 73 - ΔΕΒΟΛΗ 416121ΑΘΗΝΑ 2107217997
MECHANICAL APPLICATIONSΓΡΙΒΑ 4815233ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2112260761
MEDIAPRINT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕΚΑΡΕΑ 1911636ΜΕΤΣ 2109249040
MEDIASCAPE ΕΠΕΔΡΑΚΟΥ 2311742ΑΘΗΝΑ 2109219567
MGD ENERGYΘΗΣΕΩΣ 2315124ΜΑΡΟΥΣΙ 2106129615
MINOS HI-TECH SYSTEMSΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 2417676ΑΘΗΝΑ2103469839
MMZ INTERNATIONAL LTDΑΝΟΙΞΕΩς 54 & ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ 22112461ΧΑΪΔΑΡΙ2105760225
NANODOMI - ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 10914472ΑΘΗΝΑ 2103629581
NEON ENERGY (ΡΑΜΠΙΛΛΙΟΝ ΑΕ)12ο ΧΛΜ. Ε.Ο. ΑΘΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ14452ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 2102837000
NEW PLANNERS - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.ΤΑΤΟΪΟΥ 2914451ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 2102856300
NIGICO ΑΕΒΕΑΣΥΡΜΑΤΟΥ 7317341ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2109855084
NOVA SOLAR INVEST Ε.Π.Ε.ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 3510673ΑΘΗΝΑ2103390524
NOVALIS ΕΠΕΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΙΩΝ 3910434ΑΘΗΝΑ 2109219925
NOVART A.E.B.E.8ο ΧΛΜ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ & ΛΑΡΙΣΗΣ 114342ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 2102599686
NOVATECH - ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣΞΑΝΘΟΥ 210673ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΑΘΗΝΑ 2107292179
NOVICON - Χ. ΤΡΑΠΕΤΣΑΣ, Ε. ΒΑΡΑΒΑ Ο.Ε.ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ 10 & ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ12134ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2105779210
OIKOPOWERΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 17215126ΜΑΡΟΥΣΙ 2106149795
OPUS A.E.ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ 9511521ΑΘΗΝΑ 2106429541
P-MECH ENGINEERINGΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 25615561ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2114001949
PALS - ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ Π. & ΣΙΑΠΥΡΤΟΤΕΛΟΥΣ 311635ΠΑΓΚΡΑΤΙ 2107563166
PEAR.DESIGN.CONSTRUCTION.MANAGEMENT / Α. & Λ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.ΣΕΦΕΡΗ 4015451ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ 2106710105
PERFECT ENERGY HOME P.E.H.ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΗΣ 104 & ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ 6412135ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2105733270, 6977276149
PHOENIX SOLAR MEΠΕΛ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 104 ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ 115234ΑΘΗΝΑ 2106838386
PHOTOVOLTAIC - Μ. ΣΙΓΑΛΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΕΛΛΑΝΙΚΟΥ 2011635ΠΑΓΚΡΑΤΙ2107225471, 2107225440
POSITIVE ENERGY A.E. ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2 ΠΥΡΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ11527ΑΘΗΝΑ 2107458460
POWERSOLAR ΒΑΣΕΙΣ-ΓΕΩΒΙΔΕΣΑΡΑΧΩΒΗΣ 3810681ΑΘΗΝΑ2130223892
PREMIUM PROPERTY OPERATIONSΕΣΛΙΝ 311523ΑΘΗΝΑ 2106444090
PROJECT 360o - ENGINEERSΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 13-15 - ΕΜΠ. ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΤΑΝΙΟ15234ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2117506503
Ps&T SOLARΠΕΥΚΩΝ 14714122ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2112204488
PT GROUPΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ 2211526ΑΘΗΝΑ 6944256847
PV FORCE - Ι. ΑΝΤΑΛΟΥΔΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 13413231ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 2105059320
PVSOLAR - ΨΗΤΟΣ ΔΗΜ. ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣΜΟΡΦΟΥ 412133ΑΘΗΝΑ2105789340
Q-PV ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΑΡΚΑΔΙΟΥ 715341ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2106127042
RECOM ΕΠΕΓΟΥΝΑΡΗ 14916674ΓΛΥΦΑΔΑ 2109609940
REENERGY - Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΣΠ. ΠΡΙΦΤΗ 319004ΣΠΑΤΑ 2130051644
RENAPPSΓΡΑΝΙΚΟΥ 715125ΜΑΡΟΥΣΙ 2106194900
RENERGON ENGINEERING ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΕΚ. ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ 4111473ΑΘΗΝΑ 2103613486
RENEX A.E.ΜΗΔΕΙΑΣ 1114342ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 2103523145
RENI DS A.E.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 32615233ΑΘΗΝΑ 2106810585
RUTECH ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑΝΝΙΔΗ 1618346ΑΘΗΝΑ 2109531260
RWIND POWER - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΜΟΥΣΗΣΔΕΙΝΟΚΡΑΤΟΥΣ 4410676ΑΘΗΝΑ 2114074413
S.U.N. ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Ο.Ε.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 613231ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 2105060711, 6978484425
SAFE NET A.E. - Ν.Κ. ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ 1617237ΥΜΗΤΤΟΣ 2107621700
SENSING INNOVATIONS, ΜΕΛΕΤΕΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΜΠΟΡΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΙΩΝ 3910434ΑΘΗΝΑ 2108835635
SGI POWER ENERGYΙΚΑΡΙΑΣ 317455ΑΛΙΜΟΣ 2117106029
SISTEMA VERDE ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΣΩΡΟΥ 1415125ΜΑΡΟΥΣΙ2106196881
SMART ENERGYΠΛΑΠΟΥΤΑ 2811473ΑΘΗΝΑ 2108846820
SMARTNET A.E.ΛΑΚΩΝΙΑΣ 217342ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2109951585
SOLAR CELLS HELLAS GROUPΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ 77017671ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2109595159
SOLAR EXPERTS - ΣΤΕΛΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ 1111528ΑΘΗΝΑ2130428846
SOLAR GREEN HOMEΚΡΕΜΟΥ 12317675ΚΑΛΛΙΘΕΑ 6973206523
SOLAR TECHNICS - ΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗΣ ΠΙΣΤΙΟΛΗΣ Ο.Ε.ΔΗΜΟΦΩΝΤΟΣ 15511852ΑΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 2110174793
SOLAR TECHNOLOGIES A.E.ΠΑΡΝΗΘΟΣ 5914452ΑΜΟΡΦΩΣΗ2106198908
SOLAR+LOGIC S.A.ΦΟΙΒΗΣ 1716674ΓΛΥΦΑΔΑ2107279210
SOLARGEN Ε.Π.Ε.ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ 5017343ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2109707760
SOLARISE A.E.ΛΕΩΦ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 417674ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2109424412
SOLARTEC GREECEΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 3611141ΑΘΗΝΑ 2102234417
SOLARWIND POWER - ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΜΟΥΣΗΣΔΕΙΝΟΚΡΑΤΟΥΣ 4410676ΑΘΗΝΑ2114074413
SOLID ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Ε.ΟΜΗΡΟΥ 2110672ΑΘΗΝΑ2107240328
SOLTECH ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 64 & ΠΡΕΜΕΤΗΣ15125ΜΑΡΟΥΣΙ2109595159
SPAR REGELUNG - Ο.Ρ. ΖΑΜΚΟΤΣΙΑΝΙΠΠΟΚΡΗΝΗΣ 215773ΖΩΓΡΑΦΟΣ 2107473789
SUN ENERGY SOLUTION A.E.ΚΟΡΑΗ 6518345ΜΟΣΧΑΤΟ 2109425120
SUNBELT LTDΡΙΖΑΡΕΙΟΥ 2Α15233ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2107294077
SUNCARRIER SERVICES ΕΛΛΑΣ Α.Ε.ΟΘΩΝΟΣ 3314561ΚΗΦΙΣΙΑ 2108016707
SUNERA ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε.ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 1410435ΑΘΗΝΑ 2105475690
SUNPANEL - ΣΑΜΠΑΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ 711256ΠΑΤΗΣΙΑ 6973494094
SUNPRODUCTS - ΓΡΙΝΑΚΗΣ - ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΛΗΜΝΟΥ 414235ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2102777993
SUNSOLΓ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 13416561ΓΛΥΦΑΔΑ2109638330
T.G.A. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ - ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΠΑΤΗΣΙΩΝ 13711251ΑΘΗΝΑ 2108652111
TECHCO, BUILDING SOLUTIONS - Χ. ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ - Β. ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 85 (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ CITY PLAZA)16674ΓΛΥΦΑΔΑ 2109634308
TECHNODYNE ΕΠΕΑΡΤΟΞΙΝΟΥ 75, ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ12135ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2105776734
TENSIS - ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΒΑΣΕΩΝ Φ/ΒΤΙΡΥΝΘΟΣ 911143ΑΘΗΝΑ 2111832615
TERZAKIS NET INNOVATIONSΥΔΡΑΣ 3112462ΧΑΪΔΑΡΙ 2105326176
TWILIGHT ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΕΙΑΣΟΥ 814342ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 2102528654
ULTRA SOUND ΕΠΕΤΑΙΝΑΡΟΥ 1217237ΔΑΦΝΗ 2109712272
VECTOR ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε.Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 22417672ΚΑΛΛΙΘΕΑ2109592323
VEGA SOLARΠΑΡΙΔΟΣ 7213122ΙΛΙΟΝ 2102634346
VELOS - KART LTDΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 91 & ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 515451Ν. ΨΥΧΙΚΟ 2106753201
XKOUT SOLAR MOΝ. E.Π.ΕΠΑΤΗΣΙΩΝ 13511251ΑΘΗΝΑ 693699944
Α. ΤΣΑΜΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΖΑΝΗ 20-22 (ΘΗΒΑ: ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ ΒΟΓΚΛΗ 30, 32200 - ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 72, ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΑΤΡΑ: ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ 8, 26441)11526ΑΘΗΝΑ2102122202 (ΠΑΤΡΑ 2610450091)
Α.Κ. ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ - Ι. & Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Α. ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Ο.Ε.ΚΑΛΥΨΟΥΣ 4717671ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2109592152
ΑΒΟΥΡΗΣ ΔΙΟΝ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - ΔΙΑΤΕΚ Ο.Ε.ΒΕΑΚΗ 212244ΑΙΓΑΛΕΩ2105691199
ΑΕΝΑΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ - Α. ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΙΟΣ - Α. ΡΑΝΤΟΣ Ο.Ε.ΔΟΪΡΑΝΗΣ 163 - 16519673ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2109329051
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΕΠΕΝΤΖΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΣΙΤΑΚΗΣ 6611142ΑΘΗΝΑ 2102923486
ΑΙΓΙΣ SOLAR ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 19511527ΑΘΗΝΑ 2107770071
ΑΙΘΗΡ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΠΕΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 314561ΚΗΦΙΣΙΑ 2102627714
ΑΙΟΛΙΚΗ VECTOR ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 22417672ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2109592323
ΑΚΤΙΝΑ GREEN ENERGY - Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΕΛ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ο.Ε.ΑΡΜΕΝΗ ΒΡΑΪΛΑ 111473ΑΘΗΝΑ 2112261324
ΑΛΑΣΗΣ ΕΜΙΛ ΤΟΥ ΙΣΣΑΑΙΓΕΩΣ 8617675ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2109404512
ΑΜΒΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΙΩΝ 3910434ΑΘΗΝΑ 2109219948
ΑΜΠΑΤΗΣ - ΛΙΩΚΗΣ Α.Ε.ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ 61Α10444 ΑΘΗΝΑ 2105135112
ΑΝΑΞ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 415451ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ 2106913692
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η. ΚΑΤΣΟΥΛΗ & ΣΙΑ ΕΕΚ. ΑΘΑΝΑΤΟΥ 1616561ΤΕΡΨΙΘΕΑ 2109615428
ΑΝΤΑΛΟΥΔΑΚΗ Π. & ΣΙΑ Ε.Ε. - SUNCON ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ 15313231ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 2105051545
ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΑΚΗΣ Ο.Ε.ΟΜΗΡΟΥ 12918345ΜΟΣΧΑΤΟ 2109414344
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΕΚΡΗΣΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 4515773ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΑΘΗΝΑ 2107703867
ΑΡΧΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΜΑΝΩΛΙΔΗ 2016121ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 2107237780
ΑΤΤΙΚΟΣ ΑΚΜΩΝ - Η. ΣΚΑΛΚΟΣ Π. ΣΧΟΙΝΙΑΣ Ο.Ε.ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 7517235ΑΘΗΝΑ2109730562
ΑΦΟΙ Κ. ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ Ο.Ε.ΜΠΙΣΚΙΝΗ 715772ΖΩΓΡΑΦΟΣ 2107770038
ΑΦΟΙ ΜΑΚΡΗ - AVECO ΟΕΤΕΚ. ΚΩΤΤΑ 2711525Ν. ΨΥΧΙΚΟ 2106300900
ΑΦΟΙ Π. ΠΕΤΡΟΥ Ο.Ε.ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 70-7217456ΑΛΙΜΟΣ 2109957815
ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΠΥΛΟΥ 1015232ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2106801284
ΒΕΤΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΜΑΝΙΑΚΙΟΥ 1012244ΑΙΓΑΛΕΩ 6974024585
ΒΙΕΝΕΡ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ 17 & ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ 3616777ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 2109608630
ΒΙΛΑΝΤΩΝΗΣ Δ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 1516452ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 2109963080
ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΡΕΒΕΖΗΣ 31-3315121ΠΕΥΚΗ 6932201784
ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΛ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 214231ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2102791151
ΒΡΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 518345ΜΟΣΧΑΤΟ 2121027586, 6942467674
ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ Κ. ΥΙΟΙ Ο.Ε.ΣΥΡΟΥ 6513121ΙΛΙΟΝ 2105711305
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΤΟΥΣΗΣ Ε.Ε. - ENERGYLINESΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 4315124ΑΘΗΝΑ2106147707
ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛΠΕΡΣΕΩΣ 2615459ΧΑΛΑΝΔΡΙ 6979774586
ΓΕΩΡΟΗ Α.Ε.ΦΟΡΜΙΩΝΟΣ 111 & ΞΥΠΕΤΗΣ 2116121ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 2107664200
ΓΕΩΡΥΘΜΙΚΗ Α.Τ.Ε.ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 17017341ΑΘΗΝΑ 2109322234
ΓΕΩΡΥΘΜΙΚΗ ΑΤΕΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 17017341ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2109322234
ΓΙΑΝΝΑΚΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣΠΥΛΙΑΣ 3612136ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2105748999
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕΡΑΒΙΝΕ 611521ΑΘΗΝΑ 2107258111
ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ 3214452ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ6981094672
ΓΟΥΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕΝΕΡΑΝΤΖΙΩΤΙΣΣΗΣ 81Α15124ΜΑΡΟΥΣΙ 2106109176
ΓΡΑΤΣΙΑΣ Β. - ΜΑΡΚΑΚΗΣ Μ. Ο.Ε.ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ 11717341ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2109858886
ΔΑΝΙΗΛ ΠΑΠΠΑΣ - ECOREFΠΛ. ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 10561ΑΘΗΝΑ2103315256
ΔΕΚΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ - ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 9013561ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2102610667
ΔΕΚΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Ε.Π.Ε.Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ 9013561ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2102610667
ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.Λ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 5118344ΑΘΗΝΑ2109400720
ΔΕΛΤΑΤΕΚ (DELTATECH) Ε.Π.Ε.ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΥ 4711853ΑΘΗΝΑ2103418952
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣΜΥΛΩΝ 2410444ΑΘΗΝΑ 2105158900
ΔΟΥΚΑΣ ΠΑΡΙΣΚΑΛΛΙΓΑ 4915237ΦΙΛΟΘΕΗ6951705169
ΔΟΥΛΑΣ Ν.Β. & ΣΙΑ Ο.Ε.ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ 2214233ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2102793310, 6936704888
Ε. ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ - Μ. ΠΕΤΣΙΟΣ Ο.Ε.ΡΟΜΒΗΣ 2210562ΑΘΗΝΑ2103217895
Ε.Τ.Φ.Α. - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥΧΛΟΗΣ 3014452ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 2102849300
ΕΒΗΛΕ - ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΒΟΥΓΛΑΝΗΣ Ε.Ε.ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 46 - 4817676ΚΑΛΛΙΘΕΑ2104832830
ΕΛΙΕΖΕΡ Σ. ΒΙΚΤΩΡΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 13118346ΜΟΣΧΑΤΟ 2104816417
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1514451ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ2102820013
ΕΜΠΕΔΗΣΗ - ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΠΑΤΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ. Ο.ΕΤΖΩΡΤΖ 910682ΑΘΗΝΑ 2103825618
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ 17912461ΧΑΪΔΑΡΙ2105323236
ΕΝΕΡΓΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝΒΕΑΚΗ 1& ΚΗΦΙΣΙΑΣ11525ΑΘΗΝΑ 2106777825
ΕΝΟΛΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε.ΛΕΩΦ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 95Α15234ΧΑΛΑΝΔΡΙ2106720060
ΕΡΓΟΜΑΡ Ε.Ε. - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΝΕΛΗΣ & ΣΙΑΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 1211471ΑΘΗΝΑ2106425571
ΕΡΓΟΣΤΗΛ Α.Ε.ΛΕΩΦ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 5215123ΝΕΑ ΦΙΛΟΘΕΗ 2106838880
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΓΛΑΥΔΣΤΩΝΟΣ 510677ΑΘΗΝΑ 2103303386
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Π. ΓΙΑΜΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕΧΑΝΙΩΝ 1Α14123ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ2102284500
ΕΧΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΥΜΦΑΙΟΥ 2011528ΙΛΙΣΙΑ2106250804
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 14116452ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 2109939298, 6942417766
ΖΩΗΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 6415773ΖΩΓΡΑΦΟΣ6974713413
ΗΛ-ΜΕΚ Ε.Π.Ε. ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 20312137ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2105727850
ΗΛ.ΒΙΟ.ΚΑΤ. Α.Β.Ε.Ε.ΑΛΚΥΟΝΙΔΩΝ 314564ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ 2108003660
ΗΛΙΑΚΕΣ ΣΤΕΓΕΣ ΕΠΕΛ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 256155 61ΧΟΛΑΡΓΟΣ2106565516
ΗΛΙΑΚΤΩΡ ΗΛΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 5215124ΜΑΡΟΥΣΙ 2108069582
ΗΛΙΕΡΓΕΙΑ Α.Β.Ε.Ξ.ΕΜΙΛΤΙΑΔΟΥ 1710560ΑΘΗΝΑ2106109998
ΗΛΙΟΑΝΕΜΙΚΗΚΗΦΙΣΙΑΣ 3611526ΑΘΗΝΑ 2107473551
ΗΛΙΟΔΥΝΑΜΗ Ε.Π.ΕΛ.ΣΥΓΓΡΟΥ 22417672ΚΑΛΛΙΘΕΑ2109592323
ΗΛΙΟΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 22417672ΚΑΛΛΙΘΕΑ2109571867
ΗΛΙΟΚΥΒΟΣ ΕΠΕ (SOLAR CUBE)ΣΤΡΥΜΟΝΟΣ 511855ΑΘΗΝΑ2106899212
ΗΛΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.ΛΕΝΟΡΜΑΝ 22710442ΑΘΗΝΑ 2105149263
ΗΛΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ο.Ε. - ΧΑΡΙΤΣΗΣ Α. - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ. Ο.Ε.ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 24714122ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2130029685
ΗΛΙΟΣΤΑΤΗΣ Ε.Π.ΕΑΓΗΣΙΛΑΟΥ 615125ΜΑΡΟΥΣΙ2106851159
ΗΡΙΔΑΝΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΩΚΙΔΑΣ ΕΠΕΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 8615561ΧΟΛΑΡΓΟΣ2106544535
ΗΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΕΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ 13215232ΧΑΛΑΝΔΡΙ2106852631
ΘΑΝΟΣ Χ. - ΣΚΑΖΑΣ Κ. Ο.Ε.Λ. ΕΙΡΗΝΗΣ 3215121ΠΕΥΚΗ 2108055927
ΘΕΡΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΛΑΚΩΝΟΣ 711524ΑΘΗΝΑ 2106911884
Ι. ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕΡΑΒΙΝΕ 611521ΑΘΗΝΑ 2107258111
Ι. ΦΡΑΝΤΖΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕΑΝ. ΖΙΝΝΗ 30 ΚΟΥΚΑΚΙ11741ΑΘΗΝΑ 2109846853
ΙΝΤΕΡΚΟΜ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 1310432ΑΘΗΝΑ 2105245638
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ Θ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕΘ. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ 3114562ΚΗΦΙΣΙΑ 2106546910
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (SAMARAS SOLAR SYSTEMS)ΓΑΡΥΤΟΥ 17815343ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2106018679
ΚΑΒΑΛΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 616346ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 6946921331
ΚΑΚΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ 2215127ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2108104774
ΚΑΛΛΟΝΙΑΤΗΣ ΠΑΝ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΑΝΣΡΙΤΣΑΙΝΗΣ 117342ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2109832357
ΚΑΛΟΓΡΗΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣΙΟΦΩΝΤΟΣ 211634ΠΑΓΚΡΑΤΙ 2121014867
ΚΑΛΥΒΙΝΟΣ Ν. ΣΤΑΥΡΟΣΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 14215772ΖΩΓΡΑΦΟΣ 6944997584
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.ΜΙΑΟΥΛΗ 810554ΑΘΗΝΑ 2103250458
ΚΑΟΥΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣΚ. ΒΑΡΝΑΛΗ 2912244ΑΙΓΑΛΕΩ 2105695271
ΚΑΠΙΡΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣΤΡΕΜΠΕΣΙΝΑΣ 1015452ΨΥΧΙΚΟ 6946275379
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 9613121ΙΛΙΟΝ 2105025177, 6944453136
ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο.Ε.ΑΙΜ. ΒΕΑΚΗ 2312135ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2105745264
ΚΑΡΑΡΓΥΡΗΣ Β. - ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΡΗΣ Σ. Ο.Ε.Κ. ΒΑΡΝΑΛΗ 61 - 6314231ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2130413153
ΚΑΡΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ 615343ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6977797420
ΚΑΡΥΠΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΓΡΑΝΝΙΚΟΥ 30Β16233ΒΥΡΩΝΑΣ 6972846131
ΚΑΣΙΔΙΑΡΑΚΗΣ Β. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΛ. ΣΥΓΓΡΟΥ 24817672ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2109524624
ΚΑΤΣΑΜΠΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 4111146ΓΑΛΑΤΣΙ 2102934788
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣΑΒΕΡΩΦ 1813123ΙΛΙΟΝ 6973495741
ΚΑΥΚΑΣ Ι. Κ.ΠΗΛΕΩΣ 2Α15235ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 6936092648
ΚΙΣΚΗΡΑΣ Ν. - ΧΙΟΝΑΣ Ι. Ο.Ε.ΖΑΛΕΥΚΟΥ 5 & ΠΛ. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ11635ΠΑΓΚΡΑΤΙ 2107211843
ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ Κ.Σ. ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε.Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1910432ΑΘΗΝΑ 2105202960
ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣΦΟΡΜΙΩΝΟΣ 3916121ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 2107293941
ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Ε.Π.Ε.ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 49115343ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2106016852
ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ Γ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ 1317342ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2109854912
ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣΔΥΡΡΑΧΙΟΥ 315669ΑΘΗΝΑ 2106435377
ΚΤΙΡΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΓΡ. ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ 115451ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ 2106745885
ΚΩΒΑΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣΠΑΡΟΔΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1016233ΒΥΡΩΝΑΣ 2107647771
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Η/Μ ΜΕΛΕΤΩΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ 76 & ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ12461ΧΑΪΔΑΡΙ 6936649312
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΜΟΝΗΣ ΠΥΡΣΟΥ 614232ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 6974383577
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΪΤΑΤΖΟΓΛΟΥΗΛΕΙΑΣ 5115234ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2117004687
ΚΩΣΤΙΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ 17Α11528ΑΘΗΝΑ 2117356515
ΛΑΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑΛ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ 3316343ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 6946054267
ΛΔΚ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΩΝ ΕΠΕΠΑΡΟΔΟΣ ΘΗΒΑΪΔΟΣ 21, ΤΘ 5129914564ΑΘΗΝΑ 2108196700
ΛΙΑΤΣΙΚΑΣ Δ. & Β. Ο.Ε.ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 515236ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ 2106136678
ΛΥΚΑΩΝ ΑΤΕΞΕ ENERGYΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 2617234ΔΑΦΝΗ 2109334832
ΛΥΚΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 6615125ΜΑΡΟΥΣΙ 2106896565
Μ. ΣΑΡΔΗΣ - Γ. ΡΟΥΣΣΟΣ Ο.Ε. (nrgTECH)ΗΡΟΔΟΤΟΥ 3315122ΜΑΡΟΥΣΙ 2106143743
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΗΛΙΑΣΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 12217237ΔΑΦΝΗ 6944796679
ΜΑΝΤΑΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣΑΓ. ΑΝΝΗΣ 515232ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2106818028
ΜΑΡΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ 1315127 ΜΕΛΙΣΣΙΑ 6944717001
ΜΑΣΙΑΛΑΣ Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΟΥΠΑ 20-2211526ΑΘΗΝΑ 6936917258
ΜΕΛΚΑΤΛ. ΙΩΝΙΑΣ 6817456ΑΘΗΝΑ 2109852850
ΜΕΤΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 26814563ΚΗΦΙΣΙΑ 2108076000
ΜΕΤΡΟΝ NAVITAS A.E.ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 3515231ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2106776060
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΒΡΥΑΞΙΔΟΣ 3-511634ΑΘΗΝΑ 2107524609
ΜΠΑΡΤΖΕΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΚ. ΒΑΡΝΑΛΗ 2912244ΑΙΓΑΛΕΩ 2105695271
ΜΠΕΛΚΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.ΚΑΤΣΙΜΠΑ 4417342ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2109967502
ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2616121ΑΘΗΝΑ 2107666218
ΜΠΟΤΣΑΣ ΙΩΑΝ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 12 - 1416231ΒΥΡΩΝΑΣ 6944797828
ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣΟΙΔΙΠΟΔΟΣ 910442ΑΘΗΝΑ6948335596
ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣΒΑΣΙΛΗΣ 111851 ΑΘΗΝΑ 2103473390
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΛΑΧΟΣ25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 3114122ΠΑΛΑΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 2106046159, 6978334025
ΝΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΚΥΚΝΩΝ 711146ΓΑΛΑΤΣΙ 6948277026
ΝΟΕΛ Α.Ε.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 4410673ΑΘΗΝΑ 2103643063
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΠΕΛ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 25615561ΧΟΛΑΡΓΟΣ 2106565518
ΟΝΟΜΑ Α.Ε. - ESAVE.GRΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ 50 & ΙΚΑΡΩΝ15238ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2102860020
ΟΠΤΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ (OPTRONICS TECHNOLOGIES) Α.Β.Ε.Τ.ΕΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 79-8118346ΜΟΣΧΑΤΟ 2109837121
Π. ΚΑΨΗΣ - Α. ΤΕΡΛΕΜΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.ΔΡΟΣΙΝΗ 314452ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 2102822182
Π.Τ.ΤΕΧΝΟΝΕΤ Α.Ε.ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ 36012462ΧΑΪΔΑΡΙ 2105811084
ΠΑΛΑΒΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣΚΡΗΤΩΝ 612132ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2105751126
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ 11013231ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 2105068662
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΔΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 1113231ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 2105028470
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΕΩΝ. ΖΕΡΒΑΣΠΕΡΓΑΜΟΥ 514671ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ 6974252721
ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.ΣΟΦ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 7816341ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2109921601
ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ - ΒΑΣΕΙΣ, ΓΕΩΒΙΔΕΣΑΡΑΧΩΒΗΣ 3810681ΑΘΗΝΑ 2130223892
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ Ν. & ΣΙΑ Ε.Ε.ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 13817673ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2109510148
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Δ. & ΣΙΑ Ε.Ε.ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 1715127ΜΕΛΙΣΣΙΑ6942414171
ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓ. & ΣΙΑ Ε.Ε.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 3314451ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 2102840811
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΛΑΚΩΝΙΑΣ 3114564ΚΗΦΙΣΙΑ 2108033746
ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕΟΡΦΈΩΣ 11311855ΡΟΥΦ, ΑΘΗΝΑ 2103408800
ΠΕΠΠΑΣ Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΝ. ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ 9712242ΑΙΓΑΛΕΩ 2105908551
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Ν. - ΣΙΓΛΑΛΑΣ Γ. Ο.Ε.Θ. ΣΟΦΟΥΛΗ 7617342ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2109943125
ΠΟΣΟΝΙΔΟΥ Δ. & ΣΙΑ Ε.Ε. TECHNOLOGICAL TEAMΛΕΩΦ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 4816451ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ2109955720
ΠΡΕΝΤΖΑ ΛΟΥΚΙΑΗΛΙΔΟΣ 6111527ΑΘΗΝΑ 2107751934
ΠΡΟΣΓΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΚΑΝΑΡΗ 10Α15126ΜΑΡΟΥΣΙ 2106148540
ΠΥΛΩΝ Α.Ε.ΙΠΠΟΔΑΜΟΥ 2411635ΑΘΗΝΑ 2107520620
ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣΙΩΑΝΝΟΥ ΦΩΚΑ 125 & ΟΡΦΕΩΣ 211146ΓΑΛΑΤΣΙ2111831462
Σ. Α. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΥ 311633ΑΘΗΝΑ2107564747
ΣΑΡΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕΠΑΡΘΕΝΩΝΟΣ 7817562ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 2109848201
ΣΚΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΘΑΛΗ ΜΙΛΗΣΙΟΥ 1517122ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 6977712393
ΣΟΥΡΣΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Ε.Π.Ε. (ΣΕΝΕΡΣ)ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ 1611744ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 2109270940
ΣΠΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕΚΥΠΡΟΥ 4216675ΓΛΥΦΑΔΑ 6977234840
ΣΤΑΥΡΙΑΝΑΚΟΣ Μ. & ΣΙΑ Ε.Ε.ΥΜΗΤΤΟΥ 26511631ΑΘΗΝΑ 2109852433
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Φ/ΒΑΓ. ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ 3813123ΙΛΙΟΝ 6944674462
ΣΥΝΠΑΟΥΕΡ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 41-4515123ΜΑΡΟΥΣΙ 2106152540
ΤΕΚΟΜΑ ΕΠΕΚΙΜΩΝΟΣ 2410441ΑΘΗΝΑ 2105247480
ΤΕΜΕΚ Α.Ε.ΣΟΛΩΝΟΣ 915232ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2106836357
ΤΕΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.ΕΔΟΙΡΑΝΗΣ 6917672ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2310345172
ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ε.Ε.ΣΕΪΖΑΝΗ 214231ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2102758304
ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Η/Μ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ 5615231ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2106711151
ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΕΡΕΤΡΕΙΑΣ 113561ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2104114665
ΤΕΧΝΟΙΚΑΤ Ο.Ε.ΣΟΥΚΑ 2611476ΑΘΗΝΑ 2106427657
ΤΕΧΝΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ 315124ΜΑΡΟΥΣΙ 2106195704
ΤΖΙΝΑΣ & ΣΙΑ Ε.ΕΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 16710443ΑΘΗΝΑ 6932777829
ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΠΕΛ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ 816345ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2109961961
ΤΡΙΣΗΛΙΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ 810672ΑΘΗΝΑ 2118001811
ΤΡΙΤΟΞΟ ΕΠΕΣΑΡΑΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ 316232ΒΥΡΩΝΑΣ 2107652213
ΤΡΟΥΛΛΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ - ΚΜΕΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 5415232ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2106800205
ΤΣΑΚΟΣ Β. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΠΥΘΙΑΣ 515232ΧΑΛΑΝΔΡΙ 6955585827
ΤΣΙΤΣΑ ΑΛΕΞΙΑΑΜΥΝΤΟΡΟΣ 9212135ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ2105760184
ΤΣΟΤΣΟΛΑΣ Ν. & ΣΙΑ Ε.Ε.ΑΔΜΗΤΟΥ 1515238ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2106090880
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 19717675ΚΑΛΛΙΘΕΑ 6974002119
ΦΑΝΙΤΑΣ HELLASΦΙΛΙΚΩΝ 2 & ΠΕΝΤΕΛΗΣ14452ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 2102845423
ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣΣΟΦ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 5116346ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2109934800
ΦΛΟΡΙΑΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΣΥΣΤΕΜΣ ΑΒΕΕ - F.S.S. A.E.Λ. ΑΘΗΝΩΝ 3010441ΑΘΗΝΑ 2105227672
ΦΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣΚΡΕΟΝΤΟΣ 159 - 16110443ΑΘΗΝΑ 2117251634
ΧΑΛΑΚΑΤΕΒΑΚΗΣ Ν. ΕΠΕΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 20Α16675ΓΛΥΦΑΔΑ 2108981130
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ & ΣΙΑ Ε.Ε. - GREEN ENERGY SOLUTIONSΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 7-915234ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2106035438
ΧΑΣΑΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΛΑΚΩΝΙΑΣ 2615234ΧΑΛΑΝΔΡΙ 6944564680
ΧΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΟΣ ΕΜΠΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΗΣ 13213123ΙΛΙΟΝ 2102634209
ΧΡΥΣΑΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΔΑΝΑΪΔΩΝ 4315232ΧΑΛΑΝΔΡΙ 6974650804
ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.ΛΕΩΦ. ΑΘΗΝΩΝ 6510447ΑΘΗΝΑ 210346431